JOB PÅ UNITED

Hos UNITED søger vi løbende dygtige nye medarbejdere. Derfor er vi altid glade for uopfordrede ansøgninger.

Send os dit CV+ ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvad du gerne vil lave på UNITED. Vi kan ikke love, at alle får svar, men vi lover, at din ansøgning bliver læst og gemt.

Send din ansøgning til:

info@unitedtv.dk

 

UNITED

To af Danmarks hurtigst voksende independent produktionsselskaber, Vega Pictures og Popgun Production, fusionerede fra 1. november 2012 og dannede et nyt selskab med fokus på egenudvikling af programmer til skandinaviske broadcastere.

Det nye selskab har fået navnet UNITED og vil producere samfunds-relevant, journalistisk reportage, formateret fakta og underholdning.

Engelske ITV Studios har købt United, der producerer faktaserier og underholdningsprogrammer.

United markerede sig i 2013 ved at vinde prisen for ‘Årets nyskabelse, Fakta’  under TvFestival. Det var for DR2′s Pind og Holdt i USA.

United har også produceret programmer som Generation plastik, Retshjælpen, Olivers kamp, Skiskolen, Danmark på prærien, Moderne Mamma og EkstraNummer.

De to stiftere af United Production , Louise Ellerbæk og Mads Lund, glæder sig til at blive del af en meget større familie.

“ITV har et fantastisk katalog inden for underholdning og formateret fakta. Vi glæder os til at arbejde med danske broadcastere om ITV’s stærke formater,” siger Louise Ellerbæk i pressemeddelelsen.

 United hører nu under ITV’s skandinaviske hovedsæde i Stockholm, ITV Studios Nordic.

ITV Studios Nordic har produceret over 50 tv-serier i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Programmer som f.eks. Hell’s Kitchen, The Audience, Come Dine With Me, Keeping the Nation Alive.

ITV Studios har i øvrigt produktionsselskaber i Storbritannien, USA, Tyskland, Frankrig og Australien.

 


 

LEDELSE:

Mads Lund

Head of Factual and Public Service

email

Louise Ellerbæk

Head of Programming and Development

email

 


 

UNITED PRODUCTION / Finsensvej 6E, 2. / 2000 Frb. / 28802767 / info@unitedproduction.dk